MotoGP

Valentino Rossi’s partner: “We hebben een dochter, van 300 km/u krijg ik geen goed gevoel!” | MotoGP


Rossi ging een jaar geleden met pensioen nadat hij zeven wereldkampioenschappen in de koningsklasse had gewonnen en zichzelf had gevestigd als de grootste superster ooit in de sport.

Hij is nu 43 en heeft een debuutseizoen op vier wielen achter de rug in de GT World Challenge Europe-serie en zijn partner heeft het verschil gedetailleerd beschreven.

“Nu heeft hij minder races, hij is meer aanwezig en ik ben veel rustiger”, vertelde Francesca Sofia Novello aan Grazia.

“We hebben een dochter en hem zien rijden met 300 kilometer per uur zou me geen goed gevoel geven.

“Ik heb altijd een beetje angst gehad. Ik heb het nooit op hem laten wegen, want we hebben het over Valentino, hij is een kampioen en dit is zijn wereld.

“Als je in de auto racet, faalt de adrenaline nooit. En ook qua media-aandacht is er niets veranderd.

“Natuurlijk is het een minder populair kampioenschap dan de MotoGP, maar mensen volgen hem en zouden het doen, zelfs als hij knikkerde.”

Rossi en Novello verwelkomden in 2022 hun dochter Giulietta op de wereld.

“Valentino en ik waren in Barcelona, ​​Spanje, voor het autokampioenschap en voor het eerst was daar ook Giulietta”, zei Novello.

“Het was waar ik van droomde: er samen zijn. Ik ben altijd een aanwezige metgezel geweest en eindelijk was ze er om haar vader aan te moedigen.

“Mijn opmerking bij de foto werd een beetje verkeerd begrepen en er zaten niet echt leuke grappen in, maar het is gewoon de lelijke kant van sociale media.”

Ze legde uit hoe Rossi langzaam grip heeft gekregen op het gebruik van sociale media om met fans te praten: “Voor hem is het een totaal nieuwe wereld. Zelfs communiceren op Instagram was iets wat hij niet zo goed begreep, maar we steunen elkaar.”

Novello en Rossi ontmoetten elkaar in 2017 tijdens de Monza Rally. Ze legde hun leven nu uit: “Sinds vijf jaar ben ik definitief naar Tavullia verhuisd. Hier heb ik een familie vol liefde gevonden.

“Huwelijk? Wie weet. Valentino is mijn levenspartner, mijn handlanger in alles. Laten we eens kijken waar het leven ons zal brengen. We waren niet van plan om zo snel ouders te worden, maar nu zijn we dolgelukkig. moeder was zo’n prachtig geschenk: het is alsof je voor de tweede keer geboren wordt.

“Giulietta begreep het allemaal. Het heeft verenigd wat Valentino en ik zijn: ik had niet gedacht dat ik zo’n sterk gevoel zou kunnen voelen voor iemand die je leven zo op zijn kop zet, op een positieve manier. Mijn vrienden vragen me: is het niet uitdagend? Het is alsof ik mijn hart in dat van iemand anders heb. En voor Vale is het hetzelfde.”

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.jsSource link

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.