Formula EFormule E

V&A MET ELISA SACCHINI – Mahindra Racing


Wat houdt je functie in?
Het gaat er vooral om dat het team op de hoogte is van alles wat met de reglementen te maken heeft, en dat we die uiteraard in alle opzichten naleven. En ook het team op de hoogte houden van alle mogelijke veranderingen, hoe we die het beste kunnen gebruiken, enz. Er is ook wat werk met de coureurs, die tijdens een raceweekend als contactpersoon voor hen fungeren.

Wat was je carrièrepad voordat je bij Mahindra Racing kwam werken?
Ik ben mijn hele carrière in de autosport werkzaam geweest. Nadat ik was afgestudeerd als tolk Engels en Russisch, solliciteerde ik naar een stageplek op de reisafdeling van het Toro Rosso F1-team. Ik heb daar zes maanden doorgebracht, voordat ik in 2016 bij de FIA ​​kwam. Ik begon op de veiligheidsafdeling, als PA voor de veiligheidsdirecteur en afdelingscoördinator. Drie jaar later raakte ik betrokken bij de Formule E als Sporting Coordinator op de sportafdeling van de FIA.

Wat hield je rol van Sporting Coordinator in de Formule E in?
Ik zou alle officiële FIA-administratie voor het kampioenschap volgen wat betreft de teams – dus de teamregistratie, e-licenties voor de coureurs, alle documenten die nodig zijn om de officiële sportinformatie te verstrekken om het evenement te laten plaatsvinden.

Wat vind je het leukste aan werken in de Formule E?
Ik hou van Formule E omdat het nieuw, dynamisch, jong, opwindend en nooit repetitief is.

Wat zijn je ambities voor je nieuwe rol bij Mahindra Racing?
Ik hoop dat ik het team goed van dienst kan zijn, kan helpen om de resultaten te verbeteren en hopelijk kunnen we het kampioenschap winnen!Source link

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.