MotoGP

Thailand MotoGP: Jack Miller – “Ik weet al wie de jongens zijn die heel snel zullen zijn” | MotoGP


Het was geen verrassing dat de renners die bekend staan ​​om hun vermogen op nat wegdek al snel vooraan in de race kwamen, en de gebruikelijke verdachten waren geen verrassing voor Miller, met de vermelding:

“Als we in het soort van … onbekenden komen, van niet in het nat zijn en dan in het nat gaan, weet ik al wie de jongens zijn die heel snel zullen zijn.

Het is over het algemeen – ik weet dat ik vrij snel zal zijn, ik ken Miguel [Oliveira] zal heel snel zijn, ik weet dat Zarco heel snel zal zijn, we zijn een soort van de drie die zich kunnen aanpassen. Ik was een beetje nerveus over Petrux [Danilo Petrucci] Ik dacht dat hij misschien van achteren zou komen!”

De Ducati Lenovo-rijder liet het allemaal op de baan terwijl hij Oliveira eerlijk vooraan hield toen hij de Australiër passeerde, maar merkte op dat er bepaalde delen van de baan waren waar hij sterker was en andere daar voelde de motor dat hij in het nadeel was, noemde het een ‘ronde van twee helften’. Miller legde uit:

“ Ik ga bocht drie in en eerlijk gezegd ben ik kalm, ik zit precies op hem, komend uit de voorlaatste bocht, die acceleratie… en ik ga ‘hij blaast je weg!’ Ik had dit gesprek in mijn hoofd, je moet je vinger eruit trekken, maar ik miste een beetje in die hoeken”.

Het grootste deel van de race was de #43 in staat om de tijd terug te winnen en gaf een laatste grote duw in de laatste ronde, maar tegen die tijd was Oliveira buiten bereik –

“Miguel was zeker een stuk sneller door die laatste twee sectoren. Elke ronde verloor ik daar behoorlijk wat tijd, ik kon het terugkrijgen in sector één / sector twee, maar de laatste ronde gooide ik voorzichtigheid naar de wind en moest ik wat meer door die sector graven, veel van beweging en wat al niet om te proberen mezelf binnen bereik te brengen … maar het mocht niet zijn … hij zat daar op rails en ik had een momentje op het nattere deel van de baan en dat is alles wat ze schreef”.Source link

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: