Formula EFormule E

TEAM DINSDAG – EMILY ALLEN, REISCOÖRDINATOR – Mahindra Racing


Leg je werk uit in 3 woorden

Ik kan het in tweeën doen: People Logistics

Leg het nu in een paar zinnen uit, wat doe je dagelijks?

Als reiscoördinator zorg ik ervoor dat het team zo soepel mogelijk op het juiste moment aankomt waar ze moeten zijn voor test-/race-evenementen – van het boeken van vluchten en hotels tot het sorteren van VISA’s en schema’s. Voor onze CEO Fred: ik coördineer zijn agenda, woon vergaderingen met hem bij en werk met hem aan een aantal projecten.

Welke reis heb je gemaakt om in je huidige functie te komen?

Ik volgde een opleiding aan de Oxford Media and Business School na Sixth Form en behaalde een Executive PA Diploma. Van daaruit ben ik de wereld van makelaardij en uitgeverij ingerold. Na een paar jaar in Australië te hebben gewoond en gewerkt (mijn quarterlifecrisis), keerde ik terug naar het VK en sloot me aan bij een FE-team als PA van de teamleider. Ik heb de afgelopen 3 jaar bij een F1-team doorgebracht en heb gereisd als een van hun teamcoördinatoren voordat ik in april bij Mahindra Racing kwam.

Verandert je rol tijdens een raceweekend?

Race-evenementen zijn hectisch, dus meestal zorg ik ervoor dat Fred naar de verschillende vergaderingen gaat die in het weekend plaatsvinden, terwijl ik ook voor zijn gasten zorg en de afdeling Partnerships help met VIP’s. Soms betekent dat dat ik in Emotion Club ben, andere keren sta ik in de garage om te helpen met rondleidingen. Het betekent dat ik ook beschikbaar ben als er reisproblemen zijn. Ik gebruik meestal woensdag- en donderdagochtend om onze leveranciers te ontmoeten om ervoor te zorgen dat we allemaal tevreden zijn met de arrangementen voor het weekend en vooruitkijken naar aankomende evenementen.

Wat is het leukste aan je rol? En de meest uitdagende?

Hetzelfde antwoord op beide vragen: de mensen! Ik heb een aantal geweldige mensen ontmoet die in de autosport werken en heb vrienden voor het leven gemaakt (ondanks het oude gezegde ‘je maakt geen vrienden in de autosport’) maar mijn werk zou zeker gemakkelijker zijn als mensen er niet bij betrokken waren haha!

Wat was je favoriete moment in de Formule E?

Er zijn er zeker een paar, maar ik denk dat een hoogtepunt voor mij de eerste New York EPrix in 2017 moet zijn. Het was een gekke week omdat ik twee teamleden verving en het was de eerste keer dat ik de hype rond New York echt begreep York. Ik weet niet zeker of ik de hele week heb geslapen, maar het was het zeker waard!Source link

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: