MotoGP

Quartararo: ‘Pecco en ik hebben nog geen echte MotoGP-strijd gehad, die komt wel’ | MotoGP


De Fransman, die Bagnaia naar de titel van 2021 versloeg maar vorig seizoen verloor van de Ducati-rijder, gelooft echter dat ‘het snel zal komen’.

“Ik heb nooit echt een geweldige, geweldige strijd gehad op de baan, één op één [with Pecco]omdat ik soms won en hij crashte, of ik crashte en hij won’, vertelde Quartararo aan Leigh Diffey over NBC Motorsports.

“Dus we hebben nooit echt een echt gevecht samen gehad, maar het zal komen. Het zal snel komen en ik denk dat Yamaha dit jaar geweldig werk heeft geleverd.

Het dichtstbijzijnde moment tussen het paar tot nu toe kwam toen Bagnaia een vleugel verloor terwijl hij onder Quartararo probeerde te duiken tijdens de titelstrijd in Valencia in 2022.

Hoewel Bagnaia de race als negende eindigde, was het meer dan genoeg om de Italiaan zijn eerste wereldtitel te overhandigen – nadat hij eerder dit jaar een achterstand van 91 punten op Quartararo had overwonnen.

“We zijn tweede geworden [last year] maar ik heb veel geleerd, vooral tijdens het tweede deel van het seizoen, toen de anderen een grote stap maakten en we vrij laag bleven”, zei Quartararo.

“Ik gaf me 100%, maar ik was te gefrustreerd, ik genoot niet en op dat moment denk ik dat ik te veel dacht aan winnen, winnen, winnen. En soms moet je eraan denken om als vierde of vijfde te eindigen.

“Ik heb wat fouten gemaakt, maar van fouten leren we.”Source link

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d