MotoGP

Pedro Acosta: Ik bewaar een foto van het dashboard en de knoppen! | MotoGP


Als regerend wereldkampioen in de Moto2 moet de tienersensatie niet alleen de reeks elektronische opties die beschikbaar zijn in de MotoGP onder de knie krijgen, maar ook de activering van het rijhoogte-apparaat en de holeshot-apparaten voor en achter.

“Het is waar dat ik een foto van het dashboard en ook van de knoppen, de hendels en dergelijke zal bewaren, gewoon om er de hele winter naar te kijken, om te onthouden en niet te vergeten, zodat ik in Maleisië niet opnieuw vanaf nul zal beginnen”, zei hij. zei Acosta.

Teamgenoot Augusto Fernandez, die een jaar eerder met GASGAS Tech3 de stap van Moto2-kampioen naar MotoGP weerspiegelde, grapte dat Acosta al een voorsprong had op zijn eigen aanpassing, omdat hij eraan had gedacht het rijhoogte-apparaat uit de laatste bocht te gebruiken.

“Ik zag hem het apparaat aan de achterkant gebruiken. Ik was daartoe niet in staat [in my debut test] afgelopen jaar! Maar ik zag hem veel gebruiken”, glimlachte Fernandez.

“Ik denk dat hij een geweldige dag heeft gehad. Een ronde van '30.4 is snel. Dus het is zoals we wisten…'

Acosta's beste tijd bracht hem op de 18e plaats op de urenstaten, maar slechts 1,2 seconde van de top en binnen 0,4 seconde van Fernandez.

Als rookie komt Acosta in aanmerking om deel te nemen aan de komende Sepang Shakedown-test van 1 tot 3 februari en aan de officiële test op 6 tot 8 februari.

En het zal een gespierdere Acosta zijn die op het circuit van de Grand Prix van Maleisië verschijnt.

“Wat het fysieke aspect betreft, moeten we verbeteren. Wij weten. Ik voelde me niet zo moe [at Valencia]Ik had geen armpomp of iets dergelijks [muscle] pijn.

“Maar iedereen zei [Valencia] is niet het meest fysieke circuit en je hoeft alleen maar alle MotoGP-rijders te zien: hun rug, armen, schouders en nek [muscles] zijn veel groter dan de mijne.

“Dit komt omdat ze het nodig hebben om te fietsen. En ik denk dat ik hem ook nodig heb om snel en competitief te zijn gedurende 22 ronden en 44 races.”Source link

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.