Officieel: Lowes tekent een jaar verlenging met Elf Marc VDS voor 2022 Moto2 | MotoGP


Sam Lowes en Elf Marc VDS hebben hun samenwerking officieel verlengd tot eind 2022 in de Moto2.

Lowes, die vierde staat in het kampioenschap – 124 punten van leider Remy Gardner, is de tweede rijder die binnen het team is bevestigd, nadat was aangekondigd dat Tony Arbolino Augusto Fernandez zou vervangen naast de Brit.

Het nieuws komt na een teleurstellende Aragon Moto2 waarin Lowes van de tweede plaats crashte.

Maar dat gezegd hebbende, het is nog steeds een sterk seizoen voor Lowes, die meer succes heeft gehad met het team van Marc Van Der Straten dan enig ander in zijn Moto2-carrière.

Sinds hij begin vorig seizoen bij Marc VDS kwam, heeft Lowes vijf overwinningen en vijf andere podiumplaatsen behaald.

Over de contractverlenging gesproken, voegde Lowes eraan toe: “Ik ben erg blij om deze verlenging met het Elf Marc VDS Racing Team te bevestigen. Ik wil Marc van der Straten bedanken voor het vertrouwen in mij.

“Hij gaf me een kans in 2020 en hij geeft me nu de kans om te blijven waar ik graag ben.

“Het is al een geweldig avontuur samen geweest en ik heb het gevoel dat ik mijn prestaties heb verbeterd door deel uit te maken van dit project. Er is een geweldige sfeer met mijn crew en ik heb nog steeds het gevoel dat ik steeds beter word.

“Ik weet dat het Elf Marc VDS Racing Team er alles aan doet om me sterker te maken en ik ben trots om in dit geweldige team te blijven en ik ben ervan overtuigd dat we in de toekomst meer succes kunnen hebben.

“Mijn doel is om te strijden voor het wereldkampioenschap en ik denk dat door bij het Elf Marc VDS Racing Team te blijven, ik de beste kans heb om dat te bereiken.”Source link

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: