https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-6864478743506327

MotoGP: Brad Binder: ‘Ik heb het team om me heen’… maar kan Jack Miller KTM leiden? | MotoGP


Miller wacht een monumentale taak, aangezien Binder consequent heeft laten zien de beste KTM-rijder in de MotoGP te zijn, vooral als het gaat om produceren op zondag.

Miller was een van de sterkste rijders van de laatste paar races en behaalde de overwinning in Japan voor Binder, voordat hij Miguel Oliveira uitdaagde voor de overwinning in Buriram.

Hoewel KTM het moeilijk heeft gehad met de kwalificatie, heeft Binder vaak te veel gepresteerd in raceomstandigheden en daarom heeft de KTM-rijder nog steeds een kans om Miller te verslaan naar de vijfde plaats in het rijderskampioenschap.

“Sinds ik bij KTM in de MotoGP aankwam, is het altijd ons sterkste punt geweest, wat fantastisch is omdat de punten op een zondag vallen”, vertelde Binder. MotoGP.com.

“Ik weet dat het als rijder altijd mijn goede punt is geweest dat ik altijd een stapje hoger kan. Of ik nu een geweldig weekend of een vreselijk weekend heb gehad, in de race kan ik alles samenbrengen en tenminste zo consequent mogelijk zijn.

“Ik kan duidelijk zien wat ik kan doen en welke prestaties we kunnen leveren, zelfs als de dingen in een weekend niet gaan zoals ze zouden moeten. Ik heb er zoveel vertrouwen in dat ik het team om me heen heb en dat we voor alles kunnen vechten Ik ben erg blij met hoe alles is.”

Hoewel teamleiders niet echt bestaan ​​in de MotoGP – het beste argument daartegen zou Marc Marquez bij Honda kunnen zijn, maar het is traditioneel iets dat we meer zien in vierwielraces zoals F1.

Maar nu Miller zich bij Binder voegt bij het fabrieksteam, wordt van beide rijders verwacht dat ze in de toekomst in een intense strijd verwikkeld zijn, aangezien ze ernaar streven het team te leiden en te strijden voor een wereldtitel.

In de huidige vorm lijkt er maar weinig tussen de twee renners te komen, hoewel Miller duidelijk een gunstiger pakket heeft.

Miller had tot vorig seizoen nooit de kans gehad om een ​​fabrieksteam te leiden, toen hij en Francesco Bagnaia opstapten van Pramac Ducati om Andrea Dovizioso en Danilo Petrucci te vervangen. seizoen, aangezien hij naar verwachting dit weekend zijn eerste MotoGP-titel zal bemachtigen ..

Dat gezegd hebbende, heeft Binder het gevoel dat KTM volledig achter hem staat sinds ze in 2015 in de getalenteerde Zuid-Afrikaan investeerden.

Binder vervolgde: “KTM is door de jaren heen fantastisch voor me geweest en heeft sinds 2015 voor me gezorgd en ik heb nooit de behoefte gevoeld of ergens anders heen willen gaan.

“Toen ik stopte van Moto2 naar MotoGP met KTM, wist ik dat ze nog in de fase waren waarin ze aan het klimmen waren en dit was ook geweldig voor mij. We konden een beetje samen groeien.

“We hebben zo’n enorme structuur, met zoveel bekwame mensen, dat ik denk dat het slechts een kwestie van tijd is voordat we deze kleine punten bij elkaar brengen. Als we dat eenmaal hebben gedaan, zijn we niet slecht. Eerlijk gezegd zijn we echt sterk. Maar jij heb alleen die laatste kleine stap nodig.”Source link

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: