Max Verstappen lanceert eigen raceteam in samenwerking met Red Bull


Max Verstappen heeft zijn eigen raceteam onthuld, genaamd Verstappen.com Racing, dat hij heeft gelanceerd met volledige steun van Red Bull.

De wereldkampioen staat erom bekend een fan te zijn van racen in zowel de virtuele als de echte wereld, en zijn nieuwe team zal de twee samenbrengen met coureurs die in het echte leven en op het scherm onder de naam rennen.

Vader Jos zal dit jaar met het Verstappen.com Racing team deelnemen aan het Belgian Rally Championship, terwijl de jonge Nederlander Thierry Vermeulen dit jaar met de steun van het team zal racen in de ADAC GT Masters series.

In de virtuele wereld wordt Verstappen.com Racing vertegenwoordigd door Team Redline – het team waarmee Verstappen in het verleden races als de Virtual Le Mans 24 Hours won.

Hij zei dat hij het leuk vond om samen te werken met rode stier op zijn nieuwe project, en hij hoopt zijn eigen ervaring als coureur te gebruiken om elk aanstormend talent dat onder zijn hoede wordt geplaatst te helpen.

Verstappen zei: “Racen is altijd mijn grootste passie in het leven geweest, vanaf het moment dat ik voor het eerst in een kart stapte tot vandaag. Naast mijn eigen Formule 1-carrière besteed ik het grootste deel van mijn tijd aan racen.”

“Ik ben echt blij dat ik met het Verstappen.com Racing-team de liefde voor racen kan delen met coureurs en teams waarmee ik me nauw verbonden voel.

“Naast het plezier dat het me brengt, kan ik ook mijn racekennis met hen delen, wat hopelijk iedereen helpt zichzelf te verbeteren.”

“Nadat ik eerder dit jaar een langetermijndeal met Red Bull Racing ben overeengekomen, ben ik erg blij om nog vele jaren deel uit te maken van de Red Bull-familie.

“De hechte samenwerking met Red Bull als bedrijf komt ook tot uiting in het feit dat zij het team van Verstappen.com Racing de komende jaren gaan ondersteunen, daar ben ik erg trots op. Ik kan niet wachten om te beginnen en voluit te blijven pushen.”

In het huidige Formule 1-klassement betekent de twee pensioneringen van Verstappen dat hij al 46 punten achterloopt op de weggelopen WK-leider Charles Leclerc na drie races van het seizoen.

//platform.twitter.com/widgets.js(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6&appId=647827705229228”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));Source link

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: