https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-6864478743506327

Maleisische MotoGP: Wat Bagnaia, Bastianini en Quartararo zeiden in de afkoelruimte van Sepang | MotoGP


Bagnaia hield vast aan een cruciale overwinning na het afwijzen van een mid-race pass van mede-Ducati-rijder Bastianini, terwijl Quartararo een late push maakte maar het leidende duo niet helemaal kon vangen.

Bagnaia neemt nu een voorsprong van 23 punten op Yamaha’s regerend kampioen Quartararo naar de finale van Valencia van komend weekend.

Quatararo: Ik was bijna drie seconden van jullie verwijderd, toen vang ik, ik vang, ik vang, maar ik was…

Bagnaia: We hadden 4-5 ronden waar het moeilijk was om te pushen omdat we een beetje aan het vechten waren. Het is waar dat we slechts twee inhaalacties hadden, maar omdat [so] zo dichtbij was het altijd een beetje moeilijk om te verbeteren.

Quatararo: Ik denk dat ik ooit +1.6s was, van 2.5s

Bastiaan: Je was 1,3-1,4s

Quatararo: Ja? Bij bocht 14 was de voorkant echt…

Bastiaan: Maar in de langzame bochten meer, voor mij, zoals bocht 2.

Quatararo: Voor mij was de linkerkant veel beter dan de rechterkant.

Bastiaan: Voor mij niet. Ook bocht 5 was moeilijk.

Bagnaia: Hoeveel inhaalacties in het begin?

Quatararo: Ik denk dat ik er vijf inhaal. Omdat je…

Bagnaia: Ik was al tweede!

Quatararo: Ik denk dat ik vijfde of zesde was. Ik passeerde ongeveer zes renners. Ik maakte geen goede start, maar ik remde [late].

Bagnaia: Ik ook. Ik zei ‘oké, nu ga ik heel hard remmen’. Ik was er vrij zeker van dat alles in orde was, maar mijn probleem was dat ik de opwarmronde een beetje te langzaam deed en de rand van de banden erg glad was.Source link

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: