Formule 1

‘Ik weet zeker dat je meer van mij zult zien’ in nieuwe Drive to Survive


Max Verstappen heeft gezegd dat hij en Rijd om te overleven producenten zijn tot een “goed begrip” gekomen en fans kunnen iets meer van hem verwachten in de volgende aflevering van afleveringen.

De wereldkampioen weigerde deel te nemen aan de serie van vorig jaar omdat hij geloofde dat de show op zo’n manier was gemonteerd om rivaliteit tussen bepaalde coureurs te vervalsen, en vond dat de show daardoor “na het eerste seizoen verpest” was.

De access-all-areas docuserie wordt alom gecrediteerd voor het helpen van de opkomst van de sport in met name Amerika, met drie races die volgend seizoen in de Verenigde Staten zullen plaatsvinden en een recordpubliek zullen afstemmen op tv en het bijwonen van raceweekends.

Vanwege die toegenomen exposure in Amerika en wereldwijd, zei Verstappen dat hij zichzelf of andere coureurs niet in een vals of negatiever daglicht wilde zien.

naast verschijnen rode stier teamgenoot Sergio Perez op de Pardon My Take-podcast grapte de Mexicaan toen Rijd om te overleven werd opgevoed dat Verstappen ‘van de show hield’, en nadat hij vorig jaar grapjes had gemaakt over zijn niet-betrokkenheid, onthulde de regerend kampioen dat hij met Netflix heeft gesproken en waarschijnlijk meer te zien zal zijn in de vijfde serie van de show.

“Ik ga er nu niet al te negatief over zijn”, zei Verstappen. ‘Omdat ik bedoel, in de tussentijd heb ik natuurlijk met de mensen gesproken die de leiding hebben en de leiding hebben.

“Dus ik denk dat we eigenlijk een goed begrip voor de toekomst hebben gekregen, maar tot nu toe, daarom was ik vorig jaar natuurlijk niet echt betrokken.

“Ik denk dat er een paar dingen waren waar ik niet echt blij mee was en vooral, weet je, het faken van rivaliteit tussen coureurs, dat is voor mij een moeilijke, want dat was het natuurlijk. [shown] in Amerika, maar ik denk ook dat ze een paar coureurs soms anders afschilderen dan ze in werkelijkheid zijn.

“En dan denken natuurlijk de mensen die nieuw zijn in de F1 ‘oh, deze man is een beetje ad*ck’ of wat dan ook, wat in het echte leven niet zo is.

“Maar dat gezegd hebbende, zoals ik net eerder zei, denk ik dat we voor de toekomst een goed begrip hebben gekregen van hoe we kunnen samenwerken. Dus ja, ik weet zeker dat je in de volgende een beetje meer van mij zult zien.”

De volgende serie van Rijd om te overleven komt naar verwachting begin 2023 uit, voorafgaand aan het begin van het nieuwe Formule 1-seizoen.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6&appId=647827705229228”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));Source link

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: