‘Ik ben klaar om te springen!’ Toprak gaat de berg op met Cadwell BSB-bezoek | MotoGP


Het middelpunt van het historische Cadwell-circuit is het beroemde Mountain-gedeelte, waar Superbike-machines hoog in de lucht springen.

De koning van de stoppies, Razgatlioglu, kan nu niet wachten om beide wielen van de grond te krijgen.

“Ik kijk er naar uit om naar Cadwell Park te gaan! Ik denk dat dit voor het VK een zeer beroemde baan is, ik ben klaar om te rijden en ook, ik ben klaar om te springen!” zei Razgatlioglu, die afgelopen weekend zijn eerste WorldSBK triple claimde op Donington Park.

“Ik speel dit circuit altijd in videogames en nu zal het de eerste keer zijn dat ik rijd. Ik kan niet wachten om alle fans daar te zien – ik kijk ernaar uit om de British Superbike-races te zien en om Tarran te steunen [Mackenzie] en Jason [O’Halloran].

“Ik ben erg opgewonden om zelf op het circuit te rijden, alleen mijn plan is om de sprong te maken en ik hoop dat ik niet crash!”

Teamgenoot Andrea Locatelli, momenteel vierde in het WorldSBK-klassement, zal ook aanwezig zijn.

“Het wordt een mooie ervaring, want ik heb nog nooit een BSB-race gezien! En ook om naar Cadwell Park te gaan, ik vind het een van de beste en gekste circuits met de sprong na de chicane!” zei de Italiaan.

“In het wereldwijde racen is Toprak Razgatlıoğlu een van de meest opwindende rijders om naar te kijken op dit moment en ik ben verheugd dat we de regerend WSBK-kampioen en zijn teamgenoot Andrea Locatelli van het Pata Yamaha with Brixx WorldSBK-team kunnen verwelkomen in Cadwell Park,” zei Bennetts British Superbike Championship Series-directeur Stuart Higgs.

“Ik weet zeker dat Bennetts BSB-fans hen een ongelooflijke ontvangst zullen geven op Bank Holiday Monday in augustus, wanneer ze het evenement voor de eerste keer meemaken, en in het bijzonder wanneer Toprak de beruchte berg onderhandelt!”

De Cadwell-ronde vindt plaats van 27-29 augustus.Source link

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: