Hamilton voelt zich ‘fitter dan ooit’ in jacht op achtste F1-wereldtitel | F1


Hamilton bereikte slechts acht punten achterstand op titelrivaal Max Verstappen nadat hij de vorige keer de Grand Prix van Qatar had gewonnen.

Met Hamilton die de laatste twee opeenvolgende races wint, heeft hij het momentum aan zijn kant, aangezien het hogesnelheidscircuit van Jeddah in Saoedi-Arabië naar verwachting in de sterke punten van Mercedes zal spelen.

Nadat hij eind 2020 last had van het coronavirus, voelt Hamilton dat hij fysiek weer op zijn best is.

“Het voelt goed”, zei Hamilton na zijn overwinning in Losail International City. “Ik ben echt heel blij met de auto. Ik voel me fit, fitter dan ik me ooit heb gevoeld, dus dat is positief.

“Een grote, grote dank aan Ange [Angela Cullen], ze helpt me met trainen en houdt me scherp, het herstel was geweldig, dus kom maar op met de volgende twee!”

Hamilton gaf later toe dat hij zich aan het begin van het seizoen niet bijzonder goed voelde, wat duidt op de aanhoudende effecten van het coronavirus.

“Zoals ik al zei, ik voel me geweldig”, voegde hij eraan toe. “Ik voel me fysiek in de beste vorm waarin ik het hele jaar ben geweest.

“Dus voel gewoon… in het begin natuurlijk niet zo goed, dus ja, ik voel me geweldig, de auto voelt beter dan ooit en ik voel me positief om deze volgende paar races in te gaan. Ik denk dat ze best goed moeten zijn voor onze auto, dus ik kijk uit naar die strijd.”

Andrew Shovlin, de technische chef van Mercedes, prees Hamilton voor zijn reeks optredens, met name op Interlagos.

“Ik denk dat Brazilië de beste race was die ik hem ooit heb zien racen. De kwalificatie van die ronde was ongelooflijk als je bedenkt hoe dicht Red Bull bij ons is geweest. om zo hard te werken als we dachten dat we hadden moeten doen”, legde Shovlin uit.

“Maar Lewis weet wat er moet gebeuren om deze kampioenschappen te winnen, het team weet wat er moet gebeuren en we gaan gewoon door en doen het. Maar hem in de auto hebben is gewoon een enorme boost voor ons vertrouwen.”Source link

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: