GP van Canada: voorbeeld – McLaren


Lando Norris: “Ik ben opgewonden om terug te gaan naar Canada. Het wordt mijn tweede keer dat ik daar race, dus het zal geweldig zijn om weer op de baan te komen voor de Canadese fans. De race van 2019 eindigde zeker niet zoals ik wilde Ik kijk ernaar uit om weer op de baan te komen en alles te geven. Ik heb mijn voorbereiding op de sim gedaan en ik heb zin in de uitdaging in deze nieuwe auto’s.

“Baku was moeilijk met de winderige omstandigheden, maar het was belangrijk om een ​​dubbele puntenfinish voor het team te behalen. We hebben nog wat werk te doen om verder op de grid te komen, maar ik heb er alle vertrouwen in dat we daar zullen komen, en we hebben een geweldig team van mensen die op het circuit en terug in de fabriek werken om ons voortdurend vooruit te helpen. Laten we vooruit blijven kijken en hopelijk dit weekend nog wat punten pakken!”

Daniël Ricciardo: “Al mijn favoriete races lijken te beginnen met M, Melbourne, Monaco, Monza en natuurlijk Montreal. Ik heb zin om na een paar jaar terug te gaan naar Canada. Montreal is een geweldige stad en er hangt altijd een schitterende sfeer. dus ik kijk ernaar uit om dat allemaal in me op te nemen en het te gebruiken om vooruit te blijven op het goede spoor – het is altijd leuk. Ik behaalde mijn eerste overwinning daar in 2014, dus hopelijk kan ik wat van die Canadese magie gebruiken om wat te krijgen meer punten voor het team deze keer.

“Het was geweldig om na een paar zware races weer in de punten te zitten in Bakoe. Het was een moeilijke, maar het harde werk en de vastberadenheid hebben duidelijk hun vruchten afgeworpen en ik ga dit momentum gebruiken dat we hebben voor deel twee van deze dubbele kop. Ik ben opgewonden.”

Andreas Seidl, teambaas: “We kijken ernaar uit om terug te gaan naar Canada na een onderbreking van twee jaar. De baan is een favoriet van veel coureurs en het zal geweldig zijn om de Canadese fans weer te zien, we voelden daar ongelooflijk veel steun in 2019 .

“Het zal interessant zijn om te zien hoe onze auto’s presteren op het circuit. Het is een snel circuit met een paar chicanes en de beruchte muur van kampioenen, die allemaal goede inhaalmogelijkheden en hopelijk een spannende race mogelijk maken.

“Het is belangrijk voor het team om gefocust te blijven als we de tweede helft van een dubbele kopbal tegemoet gaan, dus laten we blijven pushen!”

Circuit Gilles-Villeneuve

Raceronden: 70

Circuitlengte: 4.361 km/2.710 mijl

Totale raceafstand: 305,27 km/189,69 mijl

Aantal hoeken: 14 (8 rechts, 6 links)

Toegewezen bandencompounds: hard: C3, medium: C4 en zacht: C5

Source link

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: