https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-6864478743506327

GP van Bahrein: Preview – McLaren


Lando Norris: “Ik kan niet wachten om weer in de MCL36 te springen en te gaan racen. We komen uit een lastige test in Bahrein, maar ik heb een positief gevoel voor het komende seizoen. Het team heeft ongelooflijk hard gewerkt om de problemen aan te pakken we hadden tijdens het testen en zorgen ervoor dat we klaar zijn om het dit weekend op het circuit uit te vechten.

“Ik kijk echt uit naar de close races en spannende gevechten die de nieuwe reglementen zullen brengen. Ik weet niet zeker wat de volgorde zal zijn, maar het wordt een hechte strijd op weg naar de eerste kwalificatiesessie van het jaar en over het hele seizoen. Ik kan niet wachten op de uitdaging die voor me ligt.

“Ik ben opgewonden en bereid om met het team aan mijn vierde seizoen in de Formule 1 te beginnen. Ik kijk ernaar uit om voort te bouwen op de vooruitgang die we in de loop der jaren samen hebben geboekt en ik ben klaar om van start te gaan. tests in Barcelona en Bahrein hebben ons veel over de auto geleerd, maar er is nog meer voor ons om te begrijpen en aan te werken. Ik wil iedereen in het team bedanken voor hun harde werk en toewijding bij het bouwen van de MCL36, zodat we hiermee kunnen gaan racen seizoen. Hopelijk kunnen we het jaar sterk beginnen.”

Daniël Ricciardo: “Ik ben blij om terug te zijn, ik voel me beter en klaar voor de Grand Prix van Bahrein en het komende seizoen. Ik was teleurgesteld dat ik vorige week niet in de auto zat, maar ondanks dat ik me niet goed voelde, heb ik contact kunnen houden met het team , praat met Lando over de auto en bereid me zo goed mogelijk voor op het raceweekend. Ik wil het maximale uit de vrije trainingen halen om de auto beter te begrijpen en alles af te stemmen voor de kwalificatie en de lichten op zondag. Het is moeilijk om te weten waar we zullen op de startgrid staan, maar het wordt competitief en ik heb honger om weer in de auto te stappen en te gaan racen.

“Aan het begin van mijn tweede jaar bij het team, voel ik me zelfverzekerder en comfortabeler dan ooit. Ik ben vastbesloten om voort te bouwen op de prestaties van vorig jaar en alles te gebruiken dat het team en ik hebben geleerd van de hoogte- en dieptepunten om van dit seizoen een van onze beste te maken.” Een nieuwe iteratie van auto’s is iets waar ik geen onbekende in ben en dat met veel opwinding gepaard gaat. Ik kijk uit naar de gevechten op het circuit met deze nieuwe auto’s, vooral in Bahrein met zijn inhaalmogelijkheden. Laten we een aantal geweldige resultaten behalen voor het team!”

Andreas Seidl, teambaas: “Na een drukke winter trappen we weer een spannend seizoen van de Formule 1 af en het team is klaar om te gaan racen onder de nieuwe reglementen. Ons doel is om vanaf 2021 voort te bouwen op onze vooruitgang en de kloof naar de top verder te verkleinen. en het gevecht naar onze concurrenten brengen.

“Het hele team en onze collega’s bij Mercedes HPP hebben ongelooflijk hard gewerkt om een ​​auto te bouwen onder nieuwe regelgeving en hebben een goed platform geleverd om het seizoen te beginnen. We blijven de auto begrijpen na een gemengde pre-season test en het team werkt hard om het probleem aan te pakken dat we tegenkwamen, ter voorbereiding op de eerste race.

“Daniel’s seizoensvoorbereidingen kwamen in het gedrang doordat hij niet in staat was om te rijden tijdens de test in Bahrein, maar hij heeft een aantal goede ronden gereden tijdens de test in Barcelona. Daniel is volledig hersteld en we kijken ernaar uit hem dit weekend weer in de auto te hebben.

“Bedankt aan elk lid van het team voor hun toewijding deze winter om ons voor te bereiden om samen met Lando en Daniel te gaan racen. Ik wil ook onze ongelooflijke McLaren-partners en fans bedanken voor hun voortdurende steun. De concurrentie om ons heen zal ongelooflijk strak zijn ; het is moeilijk om de pikorde in dit stadium te voorspellen, maar we kijken uit naar zeer close races, felle gevechten op het circuit en een spannend seizoen voor de boeg.”

Internationaal circuit van Bahrein

Raceronden: 57

Circuitlengte: 5,412 km/3,362 mijl

Totale raceafstand: 308.238km/191.530 mijl

Aantal hoeken: 15 (negen rechts, zes links)

Toegewezen bandencompounds: hard: C1, medium: C2 en zacht: C3

Source link

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: