GP Hongarije: kwalificatie teamnotities – McLaren


Lando Norris: “Een zeer goede positie, ik had niet verwacht dat we P4 zouden zijn, maar ik ga ervoor! Zeer goed werk van het team, voor de jongens die we voor willen zijn. Het was een goede ronde, dus ik Ik ben er blij mee. Ik denk niet dat het qua positie veel beter had gekund, dus ik ben blij met vandaag en we zullen proberen om het vol te houden voor morgen.”

Daniël Ricciardo: “Ik denk dat we dit weekend behoorlijk snel waren en dat werd bevestigd door beide auto’s in Q3 te krijgen. Ik ging echter langzamer in Q3, dus daar ben ik niet blij mee. Ik voelde me eerlijk gezegd een beetje beter in Q1 dan ik deed tegen het einde van de sessie. Ik kreeg gewoon wat meer onderstuur tijdens die laatste run en het raakte van ons weg. Ik wist dat de ronde niet geweldig was, dus ik wist dat we niet zo hoog in de top 10. We zullen het van de ene op de andere dag bekijken en ons dan concentreren op de race. Onze snelheid op vrijdag zag er bemoedigend uit, dus we zullen zien wat we kunnen doen en morgen hard pushen.”

Andreas Seidl, teambaas: “Een goed uitgevoerde kwalificatieprestatie voor ons hier op de Hungaroring met twee auto’s in de top 10. Lando reed een geweldige ronde aan het einde van Q3 om ons een plek op de tweede rij te bezorgen. Het was goed om te zien dat we konden het tempo dat we vrijdag zagen voortzetten in de kwalificatie.

“Dankzij het geweldige werk hier op het circuit en terug bij de MTC, is ons begrip van het pakket dat we afgelopen weekend op Paul Ricard hebben gelanceerd, de afgelopen dagen verder geoptimaliseerd, waardoor we er nog meer prestaties uit kunnen halen. race, we zagen bemoedigende tekenen in de lange runs op vrijdag, wat ons in een goede positie zou moeten brengen om goed te scoren. We gaan ervoor!”

Bekijk onze zaterdaggalerij van de Hungaroring hier.

Source link

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: