F1: Max Verstappen beëindigt Netflix-boycot – en Daniel Ricciardo maakt Hulu-show | F1


Verstappen kwam niet voor in seizoen vier van Drive to Survive, ondanks dat het gericht was op zijn titelzege op Lewis Hamilton.

De Nederlander is erg kritisch geweest over de documentaire omdat de show “gefingeerde rivaliteiten” was en daarom weigerde deel te nemen aan eventuele interviews tijdens de nieuwste serie.

Voorafgaand aan de Britse Grand Prix op donderdag, onthulde Verstappen dat hij een “goed gesprek” had met het productieteam, waardoor zijn strikte boycot van de serie werd opgeheven.

“Ik zat samen met hen en we spraken erover en ik zei wat ik dacht dat er in het verleden mis was gegaan”, zei Verstappen.

“Het was eigenlijk een heel goed kort praatje en we zullen proberen om van daaruit te verbeteren, zodat je wat meer inspraak kunt hebben over hoe je wordt geportretteerd in plaats van een interview te geven en niet te weten wat er gaat gebeuren met het en de manier waarop ze het in de show hebben gebracht.

“En dat is alles wat ik vraag, realistisch gezien, in ieder geval van mijn kant. Ik heb natuurlijk geen controle over wat ze met andere coureurs doen, maar ik wil in ieder geval de controle hebben over wat we vrijgeven en dat is wat we gaan doen.

“Ik hoop natuurlijk dat het goed zal zijn, want ik begrijp ook dat Netflix echt heeft bijgedragen aan de populariteit van F1 in de VS en ik vind het niet erg om daarin een rol te spelen, maar het moet goed zijn voor beide ons.”

Verstappen gaf toe dat hij niet happig is op een grote rol in de nieuwe serie, maar hij wilde wel worden geraadpleegd in de segmenten die hij te zien krijgt om ervoor te zorgen dat hij in een positief daglicht wordt gesteld.

“Nou, ik begrijp voor mensen die ernaar kijken, de hele drive om dingen te overleven, ze willen meer mensen erin en een beetje meer een persoonlijk verhaal”, voegde Verstappen eraan toe. “Maar natuurlijk op de manier waarop ik gezien wil worden, niet als je geen controle hebt over wat erin zit.

“Maar hoe dan ook, ik denk dat het zo moet zijn en om te kunnen zeggen, sorry jongens, ik denk niet dat ik er goed uitzie, want soms weet je niet eens dat er een camera in de buurt is of dat er iemand achter loopt jij en zij kunnen dat gebruiken. We hebben een goed gesprek gehad, dus laten we eens kijken wat er uit komt en hoeveel erin gaat zitten.”

Ricciardo krijgt Hulu-show

McLaren-coureur Daniel Ricciardo heeft een nieuwe fictieve F1-gebaseerde tv-serie die zal worden vertoond op het door Disney gesteunde kanaal Hulu.

Er is nog niet veel informatie over het nieuwe project van Ricciardo, maar de Australiër wordt uitvoerend producent, terwijl het Amerikaanse film- en tv-productiebedrijf Temple Hill Entertainment erbij betrokken is.

“Het is een fictieve F1-tv-serie,” zei Ricciardo. “Dus, ik zou zeggen, denk aan Ballers of Entourage in de wereld van F1. “Ik werkte samen met Temple Hill, ze weten wat ze doen op dat gebied. Ik heb mijn volledige vertrouwen in hen.

“Maar ik ga eigenlijk optreden als uitvoerend producent en probeer – waar ik kan – het schip een beetje te sturen.”

Gezien de hausse van F1 met Drive to Survive, is het geen verrassing dat andere streamingdiensten mee willen doen.

Zevenvoudig F1-kampioen Lewis Hamilton werkt samen met Apple TV aan een documentairereeks waarin de Britse coureur centraal staat.

Daarnaast werkt Apple aan een film met Brad Pitt in de hoofdrol, waarbij Hamilton betrokken zal zijn.

“Met Lewis’ ding, als iemand het ziet als competitie of zoiets, is het dat helemaal niet,” voegde Ricciardo eraan toe. “Het is duidelijk dat met wat hij doet, met Hulu en mij en Netflix en zo, ik het cool vind dat we de groei – of het groeitempo – van de Formule 1 gebruiken om in dit soort projecten te stappen en de sport naar buiten te duwen.

“In zekere zin zie ik het alsof we elkaar allemaal steunen om de sport te steunen.”Source link

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: