Darmpijn had Gasly schreeuwen


Kort nadat de Grand Prix van Saoedi-Arabië was afgelopen, onthulde Pierre Gasly dat hij in de slotfase van de race moest gillen door darmpijn.

De Fransman eindigde als vijfde en scoorde daarmee zijn eerste punten van het seizoen na zijn pensionering in Bahrein.

In een gesprek met de media onthulde Gasly echter dat hij in de slotfase van de race ondragelijke pijn had.

“Ik denk dat we gelukkig kunnen zijn,” zei hij, “maar aan mijn kant waren het de meest pijnlijke laatste 15 ronden van mijn carrière.

“Ik weet niet wat er met mijn darmen is gebeurd, maar ik lag dood te gaan in de auto”, onthulde hij. “Ik schreeuwde van de pijn en ik ben gewoon blij dat de race voorbij is en we P8 veilig hebben weten te stellen.”

Hoewel hij niet precies weet wat de oorzaak van de pijn is, geeft de AlphaTauri-coureur toe dat hij het meest pijn deed bij het remmen of in bochten naar links, waarvan het circuit in Jeddah er 16 heeft.

“Mijn ingewanden bij het remmen… elke linkerhoek was alsof… ik heb geen traan, maar ik heb het gevoel dat bij elke bocht naar links iemand me aan de binnenkant van de darm stak, dus het was niet leuk.

“Het was vooral aan die rechterkant, dus ik moet naar de dokter”, voegde hij eraan toe. “De laatste vijf ronden gingen gewoon over overleven, en ik had gewoon enorm veel pijn, dus ik telde gewoon de ronden om te eindigen en daarom ben ik blij dat we de race op P8 hebben kunnen eindigen.”

Teamgenoot Yuki Tsunoda kwam nooit aan de start, de Japanse coureur had op weg naar de grid een terminal technisch probleem.

Bekijk onze zondaggalerij van Jeddah, hier.

Source link

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: