MotoGP

‘Bedankt, mijn vriend’ – Manel Arroyo verlaat de functie van Chief Commercial Officer bij Dorna | MotoGP


Arroyo blijft echter bij Dorna als strategisch adviseur van CEO Carmelo Ezpeleta – met wie hij al meer dan 30 jaar samenwerkt – en het uitvoerend comité.

Arroyo zal ook ‘het bedrijf tijdens deze overgangsperiode bijstaan, evenals ondersteuning bij het vinden van een vervanger’.

“Mijn tijd bij Dorna is de beste geweest waar een professional van kan dromen”, zei Arroyo. “Ik heb het voorrecht gehad om deel uit te maken van een uniek geïnspireerd team onder leiding van Carmelo Ezpeleta, mijn baas en vriend, die de drijvende kracht achter constante verbeteringen in de sport – waardoor MotoGP zijn meest competitieve tijdperk binnengaat en het kampioenschap een gouden standaardreferentiepunt maakt voor de sportentertainmentindustrie.

“Ik ben erg trots op het team dat we hebben samengesteld, dat het voortouw heeft genomen om de sport opnieuw uit te vinden en onbevreesd innovatief te zijn in het creëren van inhoud. Ik ben ook erg trots op de langdurige relaties die zijn ontwikkeld met onze partners, die zijn geworden echt toegewijde vrienden tijdens de reis. Ik wil de FIM, de renners en teams, evenals onze omroepen en partners bedanken voor de ongelooflijke relatie die we hebben gehad.

“In mijn nieuwe rol hoop ik de MotoGP en Dorna te blijven helpen groeien, en tegelijkertijd mijn kennis en ervaring in te zetten om derden te helpen bij nieuwe ondernemingen in de sportindustrie, entertainment en media, en om onze wereld mooier te maken.” duurzaam.”

Carmelo Ezpeleta, CEO van Dorna Sports, voegde toe: “Manel is een ongelooflijke aanwinst voor het bedrijf en een nog betere vriend, met wie ik persoonlijk begon te werken in 1988, voorafgaand aan Dorna. Niet alleen Dorna, maar de hele MotoGP-familie heeft het geluk en is Manel dankbaar voor zijn jaren van hard werken die voor een ongelooflijke groei van onze sport hebben gezorgd.

“Ik dank Manel voor zijn vastberadenheid en toewijding, die er beide toe hebben geleid dat we pioniers zijn geworden in de sportentertainmentbusiness met projecten zoals in-house tv-productie, onze OTT-service en onze digitale platforms, die allemaal innovaties waren en ons hebben geholpen onze sport dichter bij de fans brengen. Ik weet zeker dat Manel zeer waardevolle inzichten zal blijven geven in zijn nieuwe rol. Bedankt, mijn vriend.”Source link

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.